Vragen? 088 - 087 0700  info@drukpaal.nl

Over ons

Drukpaal trillingsvrij en geluidsarm funderen

Drukpaal.
Bestaand, beproefd én betrouwbaar

Er wordt steeds meer gebouwd in binnenstedelijke gebieden. Veel aannemers worden daardoor dagelijks geconfronteerd met de druk om overlast te beperken, bijvoorbeeld als het gaat om het aanbrengen van funderingspalen. Het heien van prefab funderingspalen is daarom eigenlijk geen optie en in bepaalde steden zelfs verboden. Tot op heden hadden bouwexperts maar één andere optie: het in situ boren van funderingspalen. Maar hierbij heb je als aannemer geen controle over een aantal cruciale randvoorwaarden om een kwalitatief goede funderingspaal te realiseren. Denk hierbij aan de bodemkwaliteit of de aanwezigheid van grondwater. Met andere woorden: het is altijd weer afwachten wat je aantreft onder het grondoppervlak.

Over Drukpaal.nl

Drukpaal.nl is een jonge en ambitieuze onderneming, ontstaan vanuit een zoektocht naar slimme oplossingen om geluidsarm en trillingsvrij te bouwen. In die zoektocht stuitten we op een verrassend eenvoudige methode die we maar wat graag met andere bouwexperts in Nederland delen.

Dat kan beter, vinden wij.

Daarom introduceren we Drukpaal.nl

 Een innovatieve maar eenvoudige methode waarbij kwalitatief hoogwaardige prefab funderingspalen door een hydraulisch aangedreven funderingsmachine de grond in worden gedrukt - trillingsvrij heien dus. Geluidsarm en zonder trillingen. Het drukken van prefab funderingspalen is een bestaande, beproefde én betrouwbare oplossing die in Azië al decennialang wordt gebruikt, maar nieuw is op de Nederlandse markt. 

Onze missie

Wij zijn ervan overtuigd dat de drukpaal de manier waarop we in Nederland bouwen, gaat veranderen. En we willen dat u daar als eerste getuige van bent. Daarom laten we aannemers en funderingsbedrijven graag kennismaken met Drukpaal.nl.

Drukpaal trillingsvrij en geluidsarm heinen nederland

Ons laatste nieuws

Wat kunnen we voor ú betekenen?

©2023 Drukpaal.nl   |   Algemene voorwaarden   |   Disclaimer